Undersida_politiker

MyNewsFlash Parti

Inför valet 2018 genomför medier och journalister en storsatsning inom sina redaktioner. Allt fler journalister anställs och bevakningen av riksdagspartierna ökar, dygnet runt – hela året. Nyheterna kring valet kommer att få en allt större plats och en allt större betydelse. De redaktionella nyheterna blir även allt mer viktigt inför detta val när källkritik är ett så starkt och aktuellt inslag i vårt samhälle.

Därför erbjuder vi nu MyNewsFlash - en unik plattform för politiker. Med MyNewsFlash skapar varje enskild politiker kontroll över allt som skrivs kring politikerna, riksdagspartierna och allt som berör deras vardag. Bli först att veta med MyNewsFlash.

liten bild_undersida_politik

Skräddarsytt

Vi är varje enskild politikers personliga nyhetsleverantör och bevakar samtliga redaktionella nyheter i norden. Vi levererar artiklar till dig som verkligen intresserar och kan påverka dina strategiska beslut. Vi vet att varje politiker är unik och just därför anpassar vi vår nyhetsleverans utefter just dig. Med skräddarsydda sökningar inom dina politiska områden skapar vi unika nyhetssökningar för dig. Tack vare vår kompletta tjänst kan vi garantera att du blir den första att veta direkt när en artikel publiceras. Vi bevakar nyheter med hög precision och levererar artiklar med högsta kvalité direkt till källan.

Användarvänligt och enkelt

Det är enkelt att bevaka nyheter hos oss. Tack vare vår användarvänliga app garanterar vi dig att du aldrig missar en viktig artikel. Här kan du enkelt läsa dina nyheter, spara dem till framtiden och dela dem med dina kollegor i partiet. Du väljer själv hur du vill få dina flash (nyheter) i dina inställningar anpassar du leveransen utefter din personlighet. Allt från notiser till leverans av nyheter i app- och eller per mail.

app_parti

Du blir den första att veta

MyNewsFlash är en tjänst som ska upplevas. Med rätt nyhetssökningar inom just dina områden garanterar vi dig att du får ett informationsövertag. Du skapar kontroll över nyheterna som skrivs kring dig, riksdagspartierna och allt som skrivs inför valet vilket hjälper dig att ta viktiga strategiska beslut. Vi garanterar dig att du blir den första att veta direkt när en artikel publiceras inom dina utvalda nyhetsområden. När appen är tyst – kan du känna dig trygg med att ingenting rapporteras

Brandad app

Vi erbjuder även alla politiker att få appen brandad med partiets logotype. Igenkänningsfaktor och samhörighet är viktigt för våra politiker. Som ett extra mervärde erbjuder vi även våra användare en analys av hur mycket deras parti har omnämnts i media.

MyNewsFlash för ditt parti

Först att veta
Skräddarsytt för individen

Kontakta oss så berättar vi mer. Tjänsten skräddarsys för varje politikers unika behov.

Ange dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom 24h, välkommen!