undersida_om-oss

Vi påverkas varje dag av vad som sker och vad som skrivs i vår omvärld och det krävs mycket tid för att hålla sig uppdaterad inom sina intresseområden. Därför har vi under 10 år byggt och skapat MyNewsFlash.

Gustav Ekberg, VD
liten-bild_om-oss

OM OSS

Snabbt, specifikt och komplett - det är de ledord som beskriver vår nyhetsbevakningstjänst. Vi drivs av att redaktionella nyheter ska nå intresserade läsare. Alla påverkas varje dag av vad som sker och vad som skrivs och det krävs mycket tid för att hålla sig uppdaterad inom sina intresseområden. Därför har vi under 10 år byggt MyNewsFlash för att göra det möjligt att enkelt bevaka alla redaktionella nyheter.

VÅR STYRKA

MyNewsFlash gör dig till expert inom dina specialområden samtidigt som du får mer tid över till annat. Det hjälper dig att fatta viktiga strategiska beslut inom ditt företag, få kontroll över dina konkurrenter och din omvärld. Vi ger dig även möjlighet att skapa personliga sökningar som rör privat- och fritidsliv – t.ex. inom sport, kultur och motor. Eller egentligen inom vad som helst som intresserar just dig.

MyNewsFlash ägs och drivs av MyNews och vi arbetar varje dag för att ständigt utveckla våra tjänster utifrån våra användares önskemål. Vår största styrka är att vi bevakar samtliga redaktionella nyheter och rapporterar användare direkt efter publicering inom deras specifika intresseområden.

MyNews är stolta över att vara en del av Preventic Future. Tidigare kallades MyNews AB för Overview in Europe AB och marknadsförde då tjänsterna Overview News Alerts och Overview News API.

KUNDER

Jag är otroligt imponerad av hur bra MyNewsFlash fungerar för mig. Ni har 100% hitrate och notifierar mig snabbare än journalisten som skrivit artikeln

Joel Larsson, Fast Track Malmö