Undersida_fîretag

MyNewsFlash Företag

Vi är en personlig nyhetsleverantör som bevakar samtliga redaktionella nyheter i norden. Vi levererar artiklar till dig som verkligen intresserar och kan påverka dina strategiska beslut. Vi vet att varje användare är unik och just därför anpassar vi vår nyhetsleverans utefter just dig. Med skräddarsydda sökningar inom dina intresse- och verksamhetsområden skapar vi nyhetssökningar som är unika för dig. Tack vare vår kompletta tjänst kan vi garantera att du blir den första att veta direkt när en artikel publiceras. Vi bevakar nyheter med hög precision och levererar artiklar med högsta kvalité direkt till dig. Kom igång med MyNewsFlash för ditt företag idag

liten bild_undersida_företag

Skräddarsytt

MyNewsFlash bevakar nyheter till varje individ på företaget, till olika avdelningar eller till en gemensam avdelning. Vi har användare inom bl.a. följande branscher: advokater, bank, försäkring, fastighet, finans, polis och skola. Det mest vanliga är att man bevakar sin bransch, sitt företag, sina konkurrenter och sin omvärld. Det är olika branscher med unika användare men med en gemensam nämnare - att alla vill bli den första att veta direkt när en artikel publiceras.

Användarvänligt och enkelt

Det är enkelt att bevaka nyheter hos oss. Tack vare vår användarvänliga app garanterar vi dig att du inte missar en nyhet. Här kan du enkelt läsa dina nyheter, spara dem till framtiden och dela dem med dina kollegor. Du väljer själv hur du vill få dina flash (nyheter) i dina inställningar anpassar du leveransen utefter din personlighet. Allt från notiser till leverans av nyheter i app- och eller per mail.

appbild

Du blir först att veta

MyNewsFlash är en tjänst som ska upplevas. Med rätt nyhetssökningar inom just dina verksamhets- och intresseområden garanterar vi dig att du får ett informationsövertag. Du skapar kontroll över nyheterna som skrivs kring ditt företag, dina konkurrenter och din omvärld vilket hjälper dig att ta viktiga strategiska beslut. Vi garanterar dig att du blir den första att veta direkt när en artikel publiceras inom dina utvalda nyhetsområden. När appen är tyst – kan du känna dig trygg med att ingenting rapporteras

Brandad app

Vi erbjuder även alla företag att få appen brandad med företagets logotype. Igenkänningsfaktor och samhörighet är viktigt för våra användare. Som ett extra mervärde erbjuder vi även våra användare en analys av hur mycket deras varumärke har omnämnts i media.

MyNewsFlash för ditt företag

Först att veta
Skräddarsytt för individen

Kontakta oss så berättar vi mer. Tjänsten är användarvänlig och skräddarsys för varje individs behov.

Ange dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom 24h, välkommen!