Hur Carina håller koll på både jobbet och sin gata med MyNewsFlash

Carina Nobelius är VD på Sveriges Ridgymnasium. Med MyNewsFlash får hon veta vad media skriver om skolvärlden vilket hjälper henne att göra ett bra jobb. Dessutom har hon full koll på allt som skrivs om hennes hemstad Falkenberg.

Vad händer i skolvärlden?

Som chef för ett bolag som driver fem gymnasieskolor på olika orter runt om i landet så har Carina mycket att hålla reda på. Då underlättar det att relevanta nyheter blir levererade direkt till henne så fort de blir publicerade.

För mig är det viktigt att veta att jag inte missar något och att jag får nyheter från många tidningar på ett ställe. Att blir serverad den marknads- och omvärldsbevakningen som är viktig för mig ger mig jättestort värde. Jag vet allt som är på gång i skolvärlden utan att behöva spendera tid på att leta reda på det själv.

Via MyNewsFlash får Carina och hennes kollegor nyheter om källkritik, skolpeng och gymnasieskolor runt om i landet samt nyheter om Skolverket och Skolinspektionen.

Det är viktigt för mig att ha kännedom om vad som är på gång utan att bli isolerad i min egen lilla värld. Att kunna skapa mig en egen bild gör det enklare för mig att göra ett bra jobb.

Fotboll och falkar

Carina bor i Falkenberg och använder MyNewsFlash för att veta vad som pågår hemmavid, både när hon är hemma och när hon är på resande fot. Hon läser om allt ifrån Falkenbergs framfart i Superettan och häckande Pilgrimsfalkar till inbrott och bilolyckor.

MyNewsFlash är som min lokaltidning som hela tiden är full av intressanta saker. Vi har papperstidningen ändå men jag vet det mesta som står i tidningen redan innan jag läser, så jag ögnar mest igenom den

Tack till Carina för att hon delade med sig av hur hon använder MyNewsFlash. Är du ridintresserad och ska börja gymnasiet så ta en titt på Sveriges Ridgymnasium.


MyNewsFlash

Sveriges bästa nyhetstjänst som samlar alla nyheter från alla tidningar på en plats. Du bestämma exakt vilka nyheter du vill ha och får full kontroll över ditt nyhetsflöde genom att skapa dina egna nyhetssökningar.

Hämta i App Store   Ladda ner på Google Play