Om Almedalen i pressen

Makthavare.se och MyNewsFlash presenterar tillsammans hur mycket svenska media skriver om de största politiska partierna under Almedalsveckan 2017. Vi gör detta för att nyheter är viktiga och att vad och hur pressen skriver om politik spelar en stor roll.

Var kommer statistiken och nyheterna ifrån?

MyNewsFlash bevakar alla redaktionella nyheter som publiceras på internet i Sverige. Alla de publicerade nyhetsartiklarna genomsöks och de som nämner partierna på något sätt tas med i statistiken.

Varför just dessa partier?

Endast Riksdags- och Europaparlamentspartier är med i statistiken. Anledning är att vi måste dra gränsen någonstans för att göra statistiken översiktlig. Det går att få fram samma statistik och nyhetsartiklar om alla politiska partier, organisationer, enskilda politiker och politiska frågor, men vi har valt att inte ha med detta på denna sajt.

Vilken media övervakas?

All svensk redaktionell media som publicerar nyhetsartiklar på internet, oavsett politisk inriktning. Det handlar alltså om allt från lokalpress och riksmedia till affärspress och branschtidningar.

Hur ofta uppdateras statistiken och nyhetsartiklarna?

MyNewsFlash övervakar konstant alla redaktionella nyhetskällor och uppdaterar statistiken så fort en ny artikel publiceras.

Presskontakt

För fler frågor om denna sajt, statistik och nyhetsbevakning så kontakta Gustav Ekberg, VD på MyNews Europe AB.

Email: gustav.ekberg@mynewsflash.se

Telefon: 0708 - 48 66 92

Makthavare

Makthavare.se är politikens egen lokaltidning, dit man vänder sig för att veta mer och förstå hur det blev som det blev och vilka som gjorde det möjligt. Makthavare.se bevakar hela Almedalsveckan och går bakom kulisserna för att granskar såväl kända som okända beslutsfattare, tjänstemän och opinionsbildare

MyNewsFlash

Nyhetsbevakningstjänsten MyNewsFlash bevakar automatiskt alla redaktionella nyheter som publiceras på internet i hela Norden. Genom att skapa skräddarsydda personlig sökningar så kan MyNewsFlash användare direkt får veta när en ny artikel om deras parti, företag, konkurrenter eller dem själva har publicerats.

Håll dig uppdaterat med MyNewsFlash

Genom skräddarsydda nyhetssökningar i MyNewsFlash blir det enkelt att bevaka alla redaktionella nyheter inom de nyhetsområden som intresserar dig mest. Kom igång direkt och gratis:

 

Exempel: din politiska parti, den politiska fråga du brinner för, ditt företag, din hemort eller ditt favoritlag